Asiakaspalautteet

Muuton vuoksi kävin muutaman kerran pääkaupunkiseudulla mikroneulauksessa (Dermapenissä) mutta palasin takaisin Mirvan käsiin koska ammattitaitoisempaa ja tuloksellisempaa hoitoa ei saa mistään muualta kuin Mirvalta. Aknearvet haalenee ja tasoittuu jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen.

Joka kerta ihoni näyttää kirkkaammalta ja tulee kiva hehku kasvoihin.
Kiitos Mirva!! You're the best!!”


” Hei! Kiitos todella paljon ihanasta kauneushoitokokemuksesta: iho tuntuu niin pehmeältä ja vastaanottavaiselta ja kulmat on täydelliset.Olet upea, lämminhenkinen ihminen niin ulkoisesti kuin sisäisesti ja toivon Sinulle ihanaa loppukesää, ja hoitohuone on maaginen”


”Jännitin kovasti ensimmäistä brassi käyntiäni. Kiitos, että teit siitä miellyttävän kokemuksen”

 

”Olipa tänä aamuna upeeta kurkkaa peiliin. Hyvin yöunien jälkeen (tuli niin rentoutunut olo hoidoista). Silmänaluset oli kuin nuorella tytöllä. Iho kuulas! Tästä on hyvä aloittaa työpäivä. Kiitos Mirva. ammattitaito on hanskassa siulla ja hyvin”
 

”My face don't hurt anymore”


"Sain asiantuntevaa palvelua ja kädenjälki on todella kaunista. Microblading kulmani ovat täydelliset""Ihana tunne kasvoilla ja hymy korvissa lähdin Mirvan käsittelystä. Kasvoissa ihan uudenlainen hehku ja hyvä olo. Jalkojani lämmitti hurmaava Hugo, rapsutuksia hänelle <3 Nyt jo odotan seuraavaa kertaa, joka onkin jo varattu! Mirva on kyllä alan ammattilainen. Kiitos!"


”Kiitos TYÖSTÄ! Ihanaa, olen kuin uusi ihminen!”


”Lymfabootsit tuntui jalassa niin hyvälle, olin ihan  "pöhnässä" kun nousin siitä pöydältä. Ja nukuin päikkärit kun pääsin kotiin, oli niin rento olo. Kiitos!”

 "Hyvin ammattimaista toimintaa, kerroit koko prosessin ajan missä mennään. Tykkäsin kovasti microblading kulmien lopputuloksesta."

”Olen käynyt microbladingissä kesällä 2021. Olen ollut tyytyväinen ja kulmat ovat olleet erittäin kestävät.”

"Ihoni on hengittävä, kirkas ja kuulas, nuorekas ja raikkaan tuntuinen DMK entsyymiterapia hoidon jälkeen. Jopa mieskin huomannut muutoksia ihossani!"


"Mirvan palveluksissa on mukava käydä. Siisti paikka, hyvä ja ystävällinen palvelu. Tulen toistekin nauttimaan hemmottelusta." 


"Erittäin hyvä palvelu, kiireetön ja henkilökohtainen." 
 

”On ollut kyllä ihanaa että olet ja teet hoitoja Lappeenrannassa ja sinulla on DMK käytössä, iho on vaikuttanut ja vaikuttaa minulla varmaan eniten itsetuntoon ja paljon myös henkiseen hyvinvointiin ja ihanaa että siihen on saanut taitavaa apua samalla paikkakunnalla, kiitos.”


”Oli rentouttavaa, nukuin hoidon jälkeen 3h päiväunet. Kasvot on ihanan pehmeät ja kirkkaat sekä kulmat on aivan upeet, Kiitos! Odotan jo seuraavaa kertaa.”


"Kävin tänään ensimmäistä kertaa kasvohoidossa ja en olisi parempaa voinut toivoa. Selostettiin mitä milloinkin kasvoilleni tehdään ja mitä tapahtuu mikä oli miellyttävä kokemus."  

"Jäi asiantunteva fiilis tekijästä. Olen oikein tyytyväinen lopputulokseen ripsienpidennyksissä "


"Aina tulee nättiä ja palvelu on aidon ystävällistä" 


"Mukava tekijä ja työnjälki täydellistä" 


” Hei Mirva, Kiitos sinulle ihanasta kauneushetkestä tänään 🩷 Kyllä nyt on hehkuva iho 😊”


"Erittäin ammattitaitoista palvelua!" 


”Edullisempaa kuin terapiassa käyminen, mutta myös kaunistuu samalla.”


”Haluan kiittää hyvästä ja sinnikkäästä työstä; ripset pysyy nyt lujasti paikoillaan.”


”Ihanaa, nyt minulla on vihdoin kulmakarvat! Onneksi tulin luoksesi!” 


”Paras kasvohoito jossa olen käynyt.” 


” Hoidossasi oli ihanan rauhoittavaa ja turvallista olla. Olet todellinen ammattilainen ♡ ”

 


"Kiitos vielä super paljon taas ihanasta hoidosta!! 💛 Iho hengittää taas niiiin ihanasti, kevyt ja rentoutunut olo 🙏🏻" "Olen kokeillut akneen kaikki mahdolliset tuotteet, jopa ihotautilääkärin määräämää aknevoidetta, josta sain vain pahan allergisen reaktion. Dmk:n kotihoitotuotteista olen löytänyt ainoan apuni iholleni."

”Mirvalla on hyvä laadukas ote työhön. Työn jälki on korkealaatuinen ja aina minulle räätälöity. Luotan jatkossakin kauneudenhoitoni Mirvan osaaviin käsiin. Rauhallisen kaunis hoitola.”
-Sanna Niemi. IFBB BodyFitness Masters45 Euroopanmestari 2022 ja Suomen mestari Body Fitness Masters45 2022 MM pronssi Bodyfitness Masters45 2022

Mielipiteesi on meille ensiarvoisen tärkeää, koska haluamme jatkuvasti parantaa palveluitamme ja toimintaamme. Käsittelemme kaiken saamamme asiakaspalautteen luottamuksella ja reagoimme muutostarpeisiin mahdollisimman nopeasti. Näin takaamme asiakkaille parhaan mahdollisen kokemuksen.