Asiakaspalautteet

”Olipa tänä aamuna upeeta kurkkaa peiliin. Hyvin yöunien jälkeen (tuli niin rentoutunut olo hoidoista). Silmänaluset oli kuin nuorella tytöllä. Iho kuulas! Tästä on hyvä aloittaa työpäivä. Kiitos Mirva. ammattitaito on hanskassa siulla ja hyvin”


"Sain asiantuntevaa palvelua ja kädenjälki on todella kaunista. Microblading kulmani ovat täydelliset"


"Kävin tänään ensimmäistä kertaa kasvohoidossa ja en olisi parempaa voinut toivoa. Selostettiin mitä milloinkin kasvoilleni tehdään ja mitä tapahtuu mikä oli miellyttävä kokemus." 


"Ihana tunne kasvoilla ja hymy korvissa lähdin Mirvan käsittelystä. Kasvoissa ihan uudenlainen hehku ja hyvä olo. Jalkojani lämmitti hurmaava Hugo, rapsutuksia hänelle <3 Nyt jo odotan seuraavaa kertaa, joka onkin jo varattu! Mirva on kyllä alan ammattilainen. Kiitos!"


"Hyvin ammattimaista toimintaa, kerroit koko prosessin ajan missä mennään. Tykkäsin kovasti microblading kulmien lopputuloksesta."


"Ihoni on hengittävä, kirkas ja kuulas, nuorekas ja raikkaan tuntuinen DMK entsyymiterapia hoidon jälkeen. Jopa mieskin huomannut muutoksia ihossani!"


"Mirvan palveluksissa on mukava käydä. Siisti paikka, hyvä ja ystävällinen palvelu. Tulen toistekin nauttimaan hemmottelusta." 


"Erittäin hyvä palvelu, kiireetön ja henkilökohtainen." 
 

”On ollut kyllä ihanaa että olet ja teet hoitoja Lappeenrannassa ja sinulla on DMK käytössä, iho on vaikuttanut ja vaikuttaa minulla varmaan eniten itsetuntoon ja paljon myös henkiseen hyvinvointiin ja ihanaa että siihen on saanut taitavaa apua samalla paikkakunnalla, kiitos.”


”Oli rentouttavaa, nukuin hoidon jälkeen 3h päiväunet. Kasvot on ihanan pehmeät ja kirkkaat sekä kulmat on aivan upeet, Kiitos! Odotan jo seuraavaa kertaa.”"Jäi asiantunteva fiilis tekijästä. Olen oikein tyytyväinen lopputulokseen ripsienpidennyksissä "


"Aina tulee nättiä ja palvelu on aidon ystävällistä" 


"Mukava tekijä ja työnjälki täydellistä" 


"Erittäin ammattitaitoista palvelua!" 


”Edullisempaa kuin terapiassa käyminen, mutta myös kaunistuu samalla.”