Lymfabootsit

Lymfabootsit ovat mainio lisäpalvelu esim. kasvonaamion aikana tai ripsi- ja kulmakäsittelyissä.


KIVUTON IHONPUHDISTUS

Aquapeel -kasvohoito poistaa kaksivaiheisesti epäpuhtaudet, kuorii kuolleen ihosolukon, mustapäät, komedot ja keratiinijäämät iholta ja karvatupista. Aquapeel hoitonesteet hoitaa epidermistä vähentäen juonteita ja pigmenttiläiskiä sekä pienentäen ihohuokosia.

Spiraalinmuotoinen hoitopää luo pyörteen yhdessä alipaineen kanssa ja puhdistaa ja detoksifoi ihoa tehokkaasti ja parantaa ihon mikroverenkiertoa. Hoito soveltuu lähes kaikille ihoille ja se on kivuton ja miellyttävä käsittely ihon syväpuhdistamisessa. Aquapeel hoito voidaan tehdä omana hoitona tai se voidaan yhdistää muihin kaikkiin kasvohoitoihin ja erikoisterapioihin.

Kenelle Aquapeel-hoitoja?

Hoidot soveltuu lähes kaikille ihoille. Indikaatioita ovat mm. epätasainen ihonsävy, samea iho, tukkeutunut iho, laajentuneet ihonhuokoset, akne-iho, komedot ja muut epäpuhtaudet iholla, pigmenttimuutokset ja auringon vaurioittama iho, rypyt sekä hienot juonteet.


DMK Skin Revision™ -ihoterapia

DMK Skin Revision ihonhoitomenetelmä tarjoaa tehokkaan uudistamisohjelman, joka sopii kaikille iästä tai ihon kunnosta riippumatta. DMK-konsepti perustuu vaiheisiin REMOVE, REBUILD, PROTECT ja MAINTAIN eli POISTO, JÄLLEENRAKENNUS, SUOJAUS ja YLLÄPITO. Tarkoituksena on siis palauttaa tasapaino ja saada iho jälleen toimimaan optimaalisesti. DMK toimii yhteistyössä ihon kanssa, ei sitä vastaan. Kaikki DMK-hoidot on suunniteltu täydentämään kehon kemiaa sillä keho reagoi positiivisesti sellaiseen kemiaan jonka se tunnistaa. DMK:n paramedikaalinen hoito vaikuttaa ihon rakenteeseen ja toimintaan. Kosmeettiset hoidot vaikuttavat ihon pinnalla, paramedikaalinen hoito puolestaan vaikuttaa ihoon sisäisellä solutasolla ja parantaa sen toimintaa. DMK matkii luontoa saavuttaakseen luonnollisia tuloksia kasvipohjaisilla ainesosilla. Tuotteiden sisältämät raaka-aineet luokitellaan farmaseuttisiksi eli niissä on enemmän vaikuttavia aineita suhteessa pohja-aineisiin. Suurimmassa osassa kosmeettisia tuotteita vaikuttavien aineiden osuus on pieni ja siksi niissä ei ole terpeeksi tehoa. DMK entsyyminaamio palauttaa ihon huippukuntoon. Naamion entsyymit parantavat ihon toimintaa poistamalla kuolleita soluja, stimuloimalla verenkierto- ja lymfakiertojärjestelmää, palauttamalla solun ravinteensaannin ihannetasolle ja tuomalla soluille happea. Entsyymiterapia stimuloi uuden kollageenin tuotantoa ja eheyttää ihon rakennetta. Entsyymiterapialla myös vahvistetaan kasvolihaksia ja kiinteytetään ihoa. Entsyymiterapia sopii kaikille ihoille ja kaikkien iho-oireiden hoitoon.

 Hoito ei välttämättä sovi henkilöille, joilla on voimakas kananmuna-allergia. Kaikille kananmuna-allergikoille tulee tehdä pieni ärsytystesti viimeistään 24t ennen hoitoa. Mainitsethan allergiasta jo varauksen yhteydessä, jotta voimme varata myös testiajan.


DMK Skin Revision™ Transdermaalinen ravinnehoito

DMK Transdermaaliset ravinnehoidot ovat paikallaan, kun ei ole tarvetta tai aikaa syvemmin uudistaville entsyymihoidoille, mutta haluat kuitenkin tuloksia ja hemmottelua. Nämä ovat myös oivia hoitoja tutustua DMK Skin Revision™-ihoterapiakonseptiin.
Jokainen hoito sisältää räätälöidyn puhdistuksen, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen ja transdermaalisen naamion / infuusion ja hieronnan.
Tämä kasvohoito sopii mm.
* kosteuttavaksi ja kirkastavaksi pikahoidoksi
* ihoa vahvistavaksi hoidoksi (erityisesti iholle, jossa couperosaa, rosaceaa, hauraat verisuonet tai huono verenkierto)
* epäpuhtaan ihon puhdistushoidoksi (paksu, tukkoinen, akne- ja mustapääaltis iho)
* nuoren ihon ensihoidoksi
* hemmotteluhoidoksi

Kesto 60 min.

DMK Skincare™ kotihoito-ohjelma
Saat jokaisen DMK Skin Revision™-hoidon yhteydessä ihoterapeutilta yksilöllisen kotihoito-ohjelman ja tuotesuositukset.
On äärimäisen tärkeää, että ammattihoidoissa saavutetut tulokset säilytetään kotona suoritettavin ylläpitohoidoin. Kaikki DMK Skin Revision™-ammattihoidot takaavat tuloksia progressiivisesti. Näitä tuloksia ei voida kuitenkaan saavuttaa ilman, että hoitoa jatketaan kotona oikeilla tuotteilla.

Paramedikaalinen ihoterapeutti valitsee oikeanlaiset tuotteet kotiin varmistaakseen, että saavutetut tulokset ovat myös pysyviä.
DMK Skincare™- kotihoitotuotteet ovat modifioituja versioita DMK ammattihoidoista. Kotikäyttöön on saatavilla täydellinen valikoima puhdistusaineita, ihon kosteuttajia ja ravitsijoita, ylläpitonaamioita sekä erikoistuotteita erilaisiin ihon tarpeisiin ja ongelmiin.
Jokainen DMK Skincare™-tuote sisältää orgaanisen pohjan ja transdermaalisen kuljetusjärjestelmän, joka mahdollistaa ihon ravitsemisen ja uudistumisen sen oman luonnollisen biokemian välityksellä. Tämä kuljetusjärjestelmä mahdollistaa myös, että ravinteet pysyvät ihonsoluissa pitkään, jopa 8 tuntia. DMK Skincare™ -tuotteet sisältävät kollageenin tuotantoa lisäävää C-vitamiinia, joka saa ihon näyttämään tasaiselta. Entsyymit taas minimoivat juonteet ja aknearvet. Ravinteet, kuten aminohapot, B-, C-ja E-vitamiinit työstävät ihoa saaden sen uudistumaan uskomattomalla tavalla.
DMK Skincare™-tuotteet eivät sisällä eläinten tai raakaöljyn sivutuotteita, toisin kuin suurin osa tavaratalokosmetiikasta. Kaikki tuotteiden raaka-aineet luokitellaan farmaseuttisiksi.
DMK Skincare™-tuotteissa hyödynnetään aktiivisia kasvipohjaisia - kasvien eri osista uutettuja - raaka-aineita sekä kalaöljyä, vitamiineja, mineraaleja, alkuaineita, aminohappoja ja proteiineja. Tuotteet eivät sisällä vahoja, hiilivahoja, lanoliinia tai synteettisiä polymeerejä. Kaikki yhdisteet ja niiden aineosat emulgoituvat veden kanssa.

Environ-tuotteiden keskeisin ainesosa on A-vitamiini. Jotta iho pysyy terveenä ja vahvana, se tarvitsee A-vitamiinia päivittäin. Kun A-vitamiinin hoitovaikutusta tuetaan muilla tieteellisesti perustelluilla aktiiviaineilla, kuten antioksidanteilla 
ja peptideillä, ihossa nähdään todellisia tuloksia.Kaikki ihot tarvitsevat A-vitamiinia. Meiltä
löydät 4 Environ kasvohoitoa ihon eri tiloihin, käytämme myös dermapen hoidoissa Environ tuotteita. 

 

DERMAPLANING

Oletko koskaan miettinyt miten mallien iho voi olla niin sileä lähikuvissa? Tässä salaisuus! Dermaplaning tai dermaplane hoidot niittävät mainetta maailmalla. Hollywood-tähdet luottavat tähän nopeaan hoitomuotoon halutessaan ihostaan kuulaan ja raikkaan.

Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa tai muita erityisiä toimenpiteitä. Iho on hyvä suojata korkealla SPF suojakertoimella ja turvata ihon riittävä kosteutus ja ravinnon saanti hyvillä kotihoitotuotteilla. Ammattilainen ohjaa oikean ihotyypin mukaisen kotihoidon dermaplaning hoidon päätteeksi. Hoidon jälkeen meikki levittyy tasaisemmin ja käytetyt hoitotuotteet (lääkeaineet ja kosmetiikka) pääsevät imeytymään paremmin ihoon kun pinnalla ei ole fyysisenä esteenä tiivistä kuolleen solukon muuria.


MITEN HOITO TEHDÄÄN?
Hoito tehdään kirurgiseen käyttöön soveltuvalla kertakäyttöisellä steriilillä veitsellä. Veistä liikutetaan ihon pinnan myötäisesti kevyesti, hentoisen paineen avulla terä kuorii hallitusti iholta vaalean velluskarvan (vauvakarvan) sekä epidermiksen uloimman kuolleen pintasolukon. Hoito on turvallinen ja kivuton koulutetun ja taitavan ihonhoidon ammattilaisen tekemänä.
 
KENELLE HOITO SOPII?
Hoito on ihanteellinen kaikille kenellä on kuiva iho, pintajuonteita, tai muutoin epätasainen iho. Ilmejuonteita ja aknearpia saadaan häivytettyä. Lähes kaikki voivat hyötyä tästä ihon pintakerroksen kuorinnasta. Hoidossa ei käytetä voimakkaita kemikaaleja joten hoito sopii myös hyvin herkälle iholle.

MIKRONEULAUS


Mikroneulaus on ihoa läpäisevä hoito, joka aktivoi ihon kollageenintuotantoa ja uusiutumista, parantaa verenkiertoa ja mahdollistaa aktiiviaineiden tehokkaan kanavoinnin ihoon. Toimintaperiaatteena mikroneulauksessa on aiheuttaa ihoon hallitusti pieniä vaurioita, joita iho itse alkaa parantaa.
 Mikroneulaus tehoaa moneen iho-ongelmaan, mutta parhaan hyödyn saa ikääntyvä iho. Neulaus auttaa siloittamaan ryppyjä ja arpia sekä häivyttämään pigmenttiläiskiä. Hoito myös supistaa ikääntyessä usein laajenevia ihohuokosia ja helpottaa couperosaa eli punoitusta.
Teemme mikroneulauksia sekä kasvoille että hiuspohjalle hiustenlähtöön.

MICROBLADING

- Täydellisen luonnolliset kulmakarvat

Jokaisen Microblading-toimenpiteen sydän on pigmentit. 
Swiss Colorin korkealaatuisilla microblading-pigmenteillä vakuutamme sinut.

Uudet Swiss Color® MB -pigmentit eivät sisällä rautaoksideja, ne säilyvät iholla vaihtamatta sävyä, ovat peittävät ja kestävät iholla pitkään! Käytämme vain pigmenttejä, joiden raaka-aineiden laatu täyttää (ResAP 2008 1) kaikki laatuvaatimukset ja läpäisevät riippumattomien akkreditoitujen laboratorioiden toimesta tehdyt lisätutkimukset.
Täten saavutamme erittäin korkean pigmenttitiheyden, värinpitävyyden ja pigmentin maksimaalisen jäämisen kudokseen.
Swiss Color® MB -pigmentille on kehitetty täydellinen pohja. Se on sopivan paksua ja geelimäistä. Tämä takaa sen, että väri voidaan optimaalisesti työstää ihoon microblading-terällä. Pigmenttimme mahdollistaa nopean, kevyen työstämisen ja lopputuloksena ovat ohuet ja tarkat kulmakarvat.
Hyödyt yhdellä silmäyksellä:
Ei värimuutoksia, pigmentit haalistuvat tasaisesti
 Erittäin hyvä kestävyys ihossa Noin 60-80% pigmenteistä jää näkyviin paranemisen jälkeen
 
 Vähemmän jälkityötä
Vähemmän kipua

SUIHKURUSKETUS

Suihkurusketuksella saat täydellisen tasaisesti ruskettuneen ihon, ilman auringon haitallisia UV-säteitä. Sopii sekä miehille että naisille, kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille ja atoopikoille.
Käytössämme on Norvell rusketustuotteet.

 Huolellinen valmistautuminen ennen rusketukseen tuloa ja ihon jälkihoito auttavat lopputulosta pysymään parempana pidempään.


ENNEN:
 
♦ tarvittaessa höylää karvat edellisenä päivänä tai käy sokeroinnissa vähintään kaksi päivää aiemmin
♦ karvojen poisto rusketuksen jälkeen kuorii ihoa, jolloin rusketus häviää
♦ kuori iho huolellisesti kuorintahanskoilla tai öljyttömällä kuorinta-aineella, älä laita kosteusvoidetta
♦ kosteusvoiteet ja öljymäiset tuotteet muodostavat iholle kevyen kalvon, joka huonontaa rusketuksen tarttumista
♦ tule hoitoon puhtaalla iholla, ilman meikkiä, deodoranttia ja hajuvettä
♦ voit käyttää hoidossa omia vanhoja bikineitä/alusvaatteita tai hoitolasta saatavia kertakäyttöstringejä 
♦ halutessasi voit saada täysin rajattoman rusketuksen
 
JÄLKEEN

♦ pukeudu tummiin väljiin vaatteisiin, sekä vältä hankaavia rintaliivejä, asusteita, koruja, rannekelloja ja silmä-/aurinkolaseja
♦ anna rusketuksen kehittyä vähintään 8-12 tuntia ennen peseytymistä
♦ mikäli sinun on vaikea ruskettua auringossa, kannattaa myös itseruskettavan tuotteen vaikutusaikaa pidentää
♦ rusketusuutteen vaikutusajalla vältä vettä, hikoilua ja kastumista, jottei iholle tule roiske- tai valumajälkiä
♦ sateisina päivinä, muista sateensuoja!
♦ rusketusuute voi tahrata tekstiilejä, mutta se on vesiliukoista ja lähtee yleensä pesussa pois (materiaalista riippuen)
♦ vaikutusajan jälkeen huuhtele rusketusuute ensin pois pelkällä vedellä ja kun vesi on kirkasta, voit peseytyä suihkusaippualla
♦ peseytymisen jälkeen kuivaa kevyesti pyyhkeellä, hankaamatta ihoa
♦ kosteuta ihoa päivittäin
♦ ihon kuoriminen, uiminen, saunominen ja hikoilu kuluttavat rusketusta nopeammin pois
♦ Voit kysyä sarjakorttia haluamaasi palveluun. 


Häärusketukset: Suosittelen koerusketusta hyvissä ajoin ennen varsinaista päivää. (Kuten hiuksissa ja meikissäkin on tapana) 

 

LYMFABOOTS


Loistava apuväline palautumiseen, rentoutumiseen ja turvotuksen poistamiseen. Parantaa verenkiertoa, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista, vähentää tulehdusta ja turvotusta. Sopii kivuista kärsiville ja leikkauksien jälkeen. Vähentää lihaskipuja ja arkuutta, (erinomainen esim seisomatyöläisille!)
Vähentää selluliitin syntyä, ja lievittää kipuja. Huom! Yhdistä myös muihin hoitoihin. Hoitosuositus: Sarjahoitona 4-10 peräkkäistä hoitokertaa siten, että yhden viikon aikana tehdään 2-3 hoitoa.

Kontraindikaatiot: 

-munuaisten tai sydämen vajaatoiminta
-akuutti tulehdus
-vakavaa perussairautta sairastaville ilman lääkärin lupaa
-epilepsia
-sydämentahdistin
-Laskimotulehdus
- kasvaimet (vähintään 5 vuotta leikkauksesta)
-Kuume ja flunssataudit
-Diabetes 


BTB13 MICRO-MESO THERAPY -mikroneulauskäsittely hiuspohjaan

Hiustenlähtö ja hiusten oheneminen on monia koskettava ongelma. Mikroneulaus hoitomenetelmänä on tutkitusti tehokas keino hoitaa ja ennaltaehkäistä hiustenlähtöä sekä hiuspohjan ongelmia. Hoitomenetelmässä viedään mikroneulauslaitteen avulla soluja aktivoivaa BTB13-yhdistettä syvälle dermiksen tasolle, missä karvatupet sijaitsevat. BTB13-yhdiste on patentoitu suomalainen innovaatio, joka vaikuttaa kantasolujen uusiutumiseen ja aktiivisuuteen hiuspohjassa.

Stimuloimalla mikroneulauksen keinoin karvatupen pohjan aluetta aloitetaan prosessi, jossa elimistö itse korjaa omaa epätasapainoaan luontaisesti. Oikeanlaisilla hoitotuotteilla viedään ravitsevia aktiiviaineita karvanystyn alueelle ja karvafollikkeliin, jotka vahvistavat ja aktivoivat karvan kasvua ja rakennetta.

Säännöllinen ja pitkäjänteinen kotihoito on erittäin tärkeä osa hiuspohjan hoitoprosesseja. 

BTB13 Micro-Meso Therapy -hoitoon hiuspohjalle ja hiustenlähtöön liittyy olennaisesti hyvät ja laadukkaat kotihoitotuotteet. Kotona hiuksia pestään hiuksen kasvun aktiivisuutta ja hiuspohjan terveyttä ylläpitävillä shampoolla ja hoitoaineella sekä hoitoseerumilla. Hiuksia ravitsevaa, runsaasti omega-3 ja -6-rasvahappoja sisältävää hiusöljyä on hyvä käyttää hiuspohjaan viikottain riittävän hiusten ravintoaineiden ja hyvien rasvahappojen saannin varmistamiseksi. Tämä pitää myös hiusten rakenteen kiiltävänä ja kimmoisana. Hiusten kasvua stimuloivat ja hiustenlähtöä ehkäisevät hoidot vaativat pitkäjänteisyyttä, mutta palkitsevat hoitotuloksillaan.

Sähköinen mikroneulauslaite takaa tarkan, kohtisuoran ja kivuttoman hoidon. Hoitoon sisältyy hiuspohjan desinfiointi, AHA-kuorinta, mikroneulaus ja naamio. Hiukset ja päänahka tulee pestä hyvin ennen hoitoa mutta hoitopäivänä hoidon jälkeen hiuksia ei saa pestä. Hiuspohjaan jätetään naamio, jonka voi pestä pois seuraavana aamuna. Mikroneulaushoitoja tehdään vain joko 3 - 6 kerran sarjahoitona. 

 
BTB13 Micro-Meso Therapy:

Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla mikrokanavia epidermikseen ja dermikseen. Näiden mikrokanavien kautta saadaan BTB13 -yhdisteen suora vaikutus epidermiksen alapuolella sijaitsevaan dermikseen asti. Hius uusiutuu syvällä dermiksessä sijaitsevasta karvanystystä, joka aktivoi karvan solujen jakaantumisalueen solu-uusiutumista. BTB13- solukativaattori vilkastuttaa ja vahvistaa karvan solujen luonnollista jakaantumista, joka vahvistaa karvan rakennetta ja edistää sen kasvua.
Mesoterapiassa hyödynnetään jo syntyneitä mikrokanavia ja imeytetään BTB13-seerumia syvemmälle hiuspohjaan. Näin saadaan parempi aktiivisuus karvan solu-uusiutumiselle. BTB13- mikroneulausseerumit sisältävät lisäksi rakennusaineita sekä hiusten kasvua ja hiuksen solujen hapensaantia lisäävää B5-vitamiinia, panthenolia, ja hiuspohjaa aktivoivaa C-vitamiinia.

• Vilkastuttaa solujen uusiutumista hiuspohjassa ja karvatupissa
• Hoitaa ja vahvistaa hiuspohjaa
• Elvyttää karvatuppea ympäröivää verenkiertoa
• Edesauttaa karvatupen ravinnonottoa ja aktivoi sen toimintaa
• Edesauttaa hiusten kasvua
• Ehkäisee hiusten ennenaikaista ohenemista ja lähtöä, tasapainottaa hiusten luonnollista kasvukautta


LED-valo terapia

Led-valo pureutuu ihon pintaa syvemmälle.
Led-valo stimuloi ihosoluja ja saa aikaan positiivisia muutoksia ihossa. Sitä on käytetty maailmalla vuosia esim.leikkausten jälkeen ja haavanhoitoon.
Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu, että LED-valossa ihosolut kasvavat 150-200 kertaa nopeammin, kuin vertailusolut tavallisessa luonnonvalossa.
-Vähentää tulehduksia (kuten aknea ja ruusufinniä)

 -tehostaa kollageenin tuotantoa ja silottaa ihoa
-Häivyttää arpia, juonteita, ihon punoitusta ja kuivuutta
-vaalentaa pigmenttimuutoksia ja tummia silmänalusia

-Vahvistaa ihon toimintoja, lisää kollageenin tuotantoa viisinkertaiseksi!


Voidaan yhdistää myös muihin hoitoihin esim. lymfabootsit ja kasvohoito. Suositellaan sarjahoitona 6-12 krt.