Hoidot

DMK Skin Revision™ -ihoterapia

DMK Skin Revision ihonhoitomenetelmä tarjoaa tehokkaan uudistamisohjelman, joka sopii kaikille iästä tai ihon kunnosta riippumatta. DMK-konsepti perustuu vaiheisiin REMOVE, REBUILD, PROTECT ja MAINTAIN eli POISTO, JÄLLEENRAKENNUS, SUOJAUS ja YLLÄPITO. Tarkoituksena on siis palauttaa tasapaino ja saada iho jälleen toimimaan optimaalisesti. DMK toimii yhteistyössä ihon kanssa, ei sitä vastaan. Kaikki DMK-hoidot on suunniteltu täydentämään kehon kemiaa sillä keho reagoi positiivisesti sellaiseen kemiaan jonka se tunnistaa. DMK:n paramedikaalinen hoito vaikuttaa ihon rakenteeseen ja toimintaan. Kosmeettiset hoidot vaikuttavat ihon pinnalla, paramedikaalinen hoito puolestaan vaikuttaa ihoon sisäisellä solutasolla ja parantaa sen toimintaa. DMK matkii luontoa saavuttaakseen luonnollisia tuloksia kasvipohjaisilla ainesosilla. Tuotteiden sisältämät raaka-aineet luokitellaan farmaseuttisiksi eli niissä on enemmän vaikuttavia aineita suhteessa pohja-aineisiin. Suurimmassa osassa kosmeettisia tuotteita vaikuttavien aineiden osuus on pieni ja siksi niissä ei ole terpeeksi tehoa. DMK entsyyminaamio palauttaa ihon huippukuntoon. Naamion entsyymit parantavat ihon toimintaa poistamalla kuolleita soluja, stimuloimalla verenkierto- ja lymfakiertojärjestelmää, palauttamalla solun ravinteensaannin ihannetasolle ja tuomalla soluille happea. Entsyymiterapia stimuloi uuden kollageenin tuotantoa ja eheyttää ihon rakennetta. Entsyymiterapialla myös vahvistetaan kasvolihaksia ja kiinteytetään ihoa. Entsyymiterapia sopii kaikille ihoille ja kaikkien iho-oireiden hoitoon.


DERMAPLANING

Oletko koskaan miettinyt miten mallien iho voi olla niin sileä lähikuvissa? Tässä salaisuus! Dermaplaning tai dermaplane hoidot niittävät mainetta maailmalla. Hollywood-tähdet luottavat tähän nopeaan hoitomuotoon halutessaan ihostaan kuulaan ja raikkaan.

Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa tai muita erityisiä toimenpiteitä. Iho on hyvä suojata korkealla SPF suojakertoimella ja turvata ihon riittävä kosteutus ja ravinnon saanti hyvillä kotihoitotuotteilla. Ammattilainen ohjaa oikean ihotyypin mukaisen kotihoidon dermaplaning hoidon päätteeksi. Hoidon jälkeen meikki levittyy tasaisemmin ja käytetyt hoitotuotteet (lääkeaineet ja kosmetiikka) pääsevät imeytymään paremmin ihoon kun pinnalla ei ole fyysisenä esteenä tiivistä kuolleen solukon muuria.


MITEN HOITO TEHDÄÄN?
Hoito tehdään kirurgiseen käyttöön soveltuvalla kertakäyttöisellä steriilillä veitsellä. Veistä liikutetaan ihon pinnan myötäisesti kevyesti, hentoisen paineen avulla terä kuorii hallitusti iholta vaalean velluskarvan (vauvakarvan) sekä epidermiksen uloimman kuolleen pintasolukon. Hoito on turvallinen ja kivuton koulutetun ja taitavan ihonhoidon ammattilaisen tekemänä.
 
KENELLE HOITO SOPII?
Hoito on ihanteellinen kaikille kenellä on kuiva iho, pintajuonteita, tai muutoin epätasainen iho. Ilmejuonteita ja aknearpia saadaan häivytettyä. Lähes kaikki voivat hyötyä tästä ihon pintakerroksen kuorinnasta. Hoidossa ei käytetä voimakkaita kemikaaleja joten hoito sopii myös hyvin herkälle iholle.

GUA SHA

Gua sha on perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä käytetty hoitoväline ja oma hoitomuotonsa, jota on käytetty tuhansia vuosia esimerkiksi kiputilojen hoitoon. Gua sha soveltuu erinomaisesti myös kasvojen ihon hoitoon. 
Gua shaus:
• Kiinteyttää ja kohottaa kasvojen linjoja 
• Silottaa ihoa 
• Parantaa ihon elastisuutta
 • Lieventää purentaongelmia 
• Poistaa jännityksiä ja kireyksiä
 • Vähentää turvotusta ja poistaa kuona-aineita 
Hoito tehdään luomukosmetiikalla.
sis. pintapuhdistus, kuorinta, kasvojen ja kaulan alueen gua sha -hieronta, naamio, loppuvoiteet. Naamion vaikuttaessa saat rentouttavan niskojen, hartioiden ja päänalueen hieronnan.