TuotesarjatEnbioment ™ mikrobiome -probioottijärjestelmä on suunniteltu neutraloimaan ihon pH-tasoa rikkailla anti-inflammatorisilla ja allergiaa ehkäisevillä aineosilla, kuten oliivihedelmäöljy, lumisieni, vihreä tee, E-vitamiini ja C-vitamiini. Uusi Enbioment ™ -mikrobiomejärjestelmä sisältää kolme erillistä tuotetta. Tulokset saavutetaan parhaiten, kun kaikkia kolmea tuotetta käytetään yhdessä, niin aamulla kuin illoin.

• DMK Enbioment ™ -puhdistusaine: tämä pH-neutraalien palauttava puhdistusaine puhdistaa tehokkaasti ihoa ja toimii prebioottina, joka auttaa poistamaan pahojen bakteerien ylimääräiset pesäkkeet poistamatta ihoa kaikista sen hyvistä bakteereista. Se tarjoaa asianmukaisen ympäristön terveen mikrobiomin luomiseksi ja ylläpitämiseksi. Rikasteilla aineosilla, kuten oliivihedelmäöljyllä (runsaasti E-vitamiinia), se kosteuttaa ihoa, vähentää huokosia, sillä on virustenvastaisia ominaisuuksia, rohkaisee kollageenin tuotantoa, rauhoittaa / rauhoittaa ihoa, torjuu ympäristövahinkoja ja on anti-inflammatorisia.

• DMK Enbioment ™ Mist: tämä ilmastoiva probioottia palauttava suihke toimii prebioottina luomaan asianmukainen ympäristö ja tarjoamaan ravintoaineita, jotka ovat välttämättömiä terveen ihon hyvien bakteerien jälleenrakentamiseksi. Täytetty C-vitamiinilla, tämä sumu auttaa palauttamaan kuivan ja hilseilevän ihon, tasapainottaa ihon kosteutta stimuloimalla verenkiertoa ja parantaa ihon aineenvaihduntaa.

• DMK Enbioment ™ -seerumi: tämä probioottinen palauttava emulsioseerumi palauttaa terveet bakteerit takaisin ja kannustaa olemassa olevien terveiden bakteerien palauttamista. Se toimii tasapainottamalla ihon mikrobiomia ja auttaa varmistamaan, että ihon immuunijärjestelmä toimii optimaalisesti. Se auttaa parantamaan ihon immuunijärjestelmää, ehkäisee pahojen bakteerien kasvua jakaen samalla hyviä bakteereita ja vähentää tulehduksia.