Ajankohtaista


 Uutuus! ENVIRON-MENETELMÄ

Environ on ihon A-vitamiinitasapainon palauttava tieteellisesti perusteltu ihonhoitomenetelmä ja eräs alan johtavista ammattibrändeistä. Environ- menetelmään kuuluvat portaittain tehostuvat tuotteet ja niiden imeytymistä tehostavat hoidot.

Environ-tuotteiden keskeisin ainesosa on A-vitamiini. Jotta iho pysyy terveenä ja vahvana, se tarvitsee A-vitamiinia päivittäin. Kun A-vitamiinin hoitovaikutusta tuetaan muilla tieteellisesti perustelluilla aktiiviaineilla, kuten antioksidanteilla 
ja peptideillä, ihossa nähdään todellisia tuloksia.


Suihkurusketus valikoima laajenee

-Tulehdusta ehkäisevä, ihoa uudistava rusketushoito.

-Rikastettu megakosteuttavalla hyaluronihapolla.

-Täynnä ravitsevia A-, C-, B3- ja E-vitamiineja.

-Ei oranssin sävyjä. Ei valerusketuksen hajua.

-Wonder Tan yhdistää kasviperäisen hyaluronihapon ja ravitsevien vitamiinien supervoimat itserusketukseen, mikä takaa kosteuden ja erittäin pitkäkestoisen rusketuksen. Hyaluronihappo toimii tässä kosteuttajana, joka vetää kosteutta ihoon ja sulkee kosteutuksen, jättäen ihosi pehmeäksi. Yhdistettynä rusketukseen tämä vertaansa vailla oleva tehostus ihon kosteutukseen auttaa rusketusta pysymään tasaisempana ja lähtemään myös tasaisesti ilman halkeilua. Ihmeitä iholla tekemä Wonder Tan auttaa vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä, parantaa näkyvästi ihon joustavuutta ja auttaa rauhoittamaan ihoa ja vähentämään punoitusta. A-, C-, B3- ja E-vitamiinit lisäävät hehkua, lisäävät ihon kimmoisuutta ja suojaavat ihoa vapaiden radikaalien ja ympäristön haitallisilta vaikutuksilta.

Wonder Tan Pro Spray Mist sopii kaikille ihotyypeille ja -sävyille.


BTB13 Micro-Meso Therapy hiuspohjan mikroneulaus sekä laadukkaat hiustenhoito tuotteet on saapunut Kiaraan

 


Kauneushuone Kiara muuttaa 3.10 uusiin tiloihin Lappeenrannan satamaan Boutique hotel lähteen tiloihin Ainonkatu 12, lämpimästi tervetuloa!


Ayu Organics Luonnonkosmetiikalla toteutettu hemmotteluhoito: Matka Balin rikkaaseen luontoon, yrttien ja kukkien täyttämään paratiisiin. Tuotteet ovat 100% luonnonmukaisia ja täynnä tehoaineita. Tuoksut ovat peräisin kasviuutteista ja eteerisistä öljyistä.

Hoito sisältää; Pintapuhdistus, kuorinta, höyry, kasvohieronta,naamio ja loppuvoide. Naamion aikana käsien hieronta. Sopii kaikille ihotyypeille.

Ihonhoitoperiaate rakentuu Indonesian paratiisimaisesta luonnosta löytyvien kasvien ainutlaatuisille ominaisuuksille.
Vastuullisuus on otettu huomioon myös pakkaussuunnittelussa, laadusta tinkimättä. Tuotteet ovat 100% luonnonmukaisia, funktionaalisia, vastuullisesti tuotettuja, kemikaalittomia, vedettömiä ja eläinkokeettomia. Ne on valmistettu puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista hyvinvoinnin tueksi. 

Tervetuloa tutustumaan!