Ajankohtaista

Kiaran toinen toimipiste avataan helmikuussa 2024 Taipalsaarelle. Lämpimästi tervetuloa raikkaaseen ja valoisaan tilaan rentoutumaan. 

 

Uutuus! Aquapeel kivuton ihonpuhdistus laitehoito


AquaPeel laitehoidon tulokset on nähtävissä heti ensimmäisestä käsittelykerrasta.

Hoidon tavoitteena: 

- Komedojen, mustapäiden ja kuolleen ihosolukon poistaminen 

- Karvatuppien ja sitä kautta koko ihon tehokas kosteuttaminen 

- Antioksidanttien ja ihoa elvyttävien aktiiviaineiden imeyttäminen syvälle ihoon 

Hoidon tulokset: Terve iho, joka hehkuu elinvoimaa. 

Laitteella tehtävä kivuton ihon syväpuhdistus, ihon "imurointi" epäpuhtauksista (kuollut ihosolukko, mustapäät ja valkopäät, keratiinijäämät). Samalla iho kosteutetaan ja imeytetään ihoon aktiiviaineita. Käsikappaleen imuteho yhdistettynä erilaisten hoitonesteiden kanssa tekevät hoidosta tehokkaan mutta hellävaraisen ei-invasiivisen hoitomuodon. Tuloksena syväpuhdas, kirkas iho. Hoidot soveltuu lähes kaikille ihoille. Indikaatioita ovat mm. epätasainen ihonsävy, samea iho, tukkeutunut iho, laajentuneet ihonhuokoset, akne-iho, komedot ja muut epäpuhtaudet iholla, pigmenttimuutokset ja auringon vaurioittama iho, rypyt sekä hienot juonteet. Voidaan yhdistää myös muihin hoitoihin. Suositellaan sarjahoitona 6x / 1vkon välein jonka jälkeen ylläpitohoitona.
 Uutuus! ENVIRON-MENETELMÄ

Environ on ihon A-vitamiinitasapainon palauttava tieteellisesti perusteltu ihonhoitomenetelmä ja eräs alan johtavista ammattibrändeistä. Environ- menetelmään kuuluvat portaittain tehostuvat tuotteet ja niiden imeytymistä tehostavat hoidot.

Environ-tuotteiden keskeisin ainesosa on A-vitamiini. Jotta iho pysyy terveenä ja vahvana, se tarvitsee A-vitamiinia päivittäin. Kun A-vitamiinin hoitovaikutusta tuetaan muilla tieteellisesti perustelluilla aktiiviaineilla, kuten antioksidanteilla 
ja peptideillä, ihossa nähdään todellisia tuloksia.


Suihkurusketus valikoima laajenee

Amerikkalainen suihkurusketussarja Norvell on ihotautilääkärin kehittämä jossa ihon hyvinvointi on tärkeää. Se sisältää parasta DHAta jota markkinoilta saadaan, lisäksi paljon kasviksia ja hedelmiä. Täysin vegaani ja eläinkokeeton - ainoa Suomessa myytävä sarja joka on saanut Petan Cruelty Free & Vegan sertifikaatin. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä, mm tuoksuun,kuivumisnopeuteen sekä väriin.


BTB13 Micro-Meso Therapy hiuspohjan mikroneulaus sekä laadukkaat hiustenhoito tuotteet on saapunut Kiaraan

 


Ayu Organics Luonnonkosmetiikalla toteutettu hemmotteluhoito: Matka Balin rikkaaseen luontoon, yrttien ja kukkien täyttämään paratiisiin. Tuotteet ovat 100% luonnonmukaisia ja täynnä tehoaineita. Tuoksut ovat peräisin kasviuutteista ja eteerisistä öljyistä.

Hoito sisältää; Pintapuhdistus, kuorinta, höyry, kasvohieronta,naamio ja loppuvoide. Naamion aikana käsien hieronta. Sopii kaikille ihotyypeille.

Ihonhoitoperiaate rakentuu Indonesian paratiisimaisesta luonnosta löytyvien kasvien ainutlaatuisille ominaisuuksille.
Vastuullisuus on otettu huomioon myös pakkaussuunnittelussa, laadusta tinkimättä. Tuotteet ovat 100% luonnonmukaisia, funktionaalisia, vastuullisesti tuotettuja, kemikaalittomia, vedettömiä ja eläinkokeettomia. Ne on valmistettu puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista hyvinvoinnin tueksi. 

Tervetuloa tutustumaan!