Suihkurusketukset löytyy jatkossa vain Taipalsaaren toimipisteestä.
Vain 15 min ajomatkan päästä Lappeenrannan satamasta.

Palvelemme ainoastaan ennakkovarauksella.
Suosittelen tekemään hoitoajan ensisijaisesti nettiajanvarauksen kautta. Jos sopivaa aikaa ei löydy, laitathan viestillä toiveesi. 

Olemme auki sopimuksen mukaan.

Palveluidemme varaus- ja peruutusehdot

Ajanvaraus on sitova ja asiakas on velvollinen noudattamaan varaus- ja peruutusehtoja ajan varatessaan.

Varausten siirrot, muutokset ja peruutukset tulee tehdä viimeistään 24h ennen varatun ajan alkua puhelimitse 044-2793075. (Ei somessa)
Tämän jälkeen siirretyistä tai peruutetuista ajoista perimme 50% varatun palvelun hinnasta ja kokonaan peruuttamattomista ajoista perimme 100% palvelun hinnan. Maksamattomat laskut siirrämme perintätoimistoon.

Huomioithan, että mikäli myöhästyt enemmän kuin 15 minuuttia saatamme joutua siirtämään tai peruuttamaan aikasi, jolloin laskutamme 50% varatun palvelun hinnasta.


Sinulle varataan ammattilaisen henkilökohtaista aikaa, joten toivomme, että kunnioitat varaus- ja peruutusehtojamme


 Henkilötietolain (523/1999) 10 § ja 24 § sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) 12 ja 13 artiklan mukainen yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja.

Henkilötiedot, jotka keräämme suoraan rekisteröidyltä

Keräämme edellä mainitut tiedot pääosin aina suoraan rekisteröidyltä itseltään rekisteröitymisen, kirjautumisen, palvelun käyttämisen, maksukortin lisäämisen, ostamisen tai asiakaspalvelupyynnön yhteydessä. Näitä tietoja käytetään yhteydenpitoon joko palveluiden tarjoamiseksi tai tuottamiseksi asiakkaalle.

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME JA MIHIN TARKOITUKSEEN?

Keräämme käyttäjistämme vain palvelun toiminnan ja kehittämisen kannalta tarpeellisia tietoja:

  • Tunnistamiseen ja tunnistautumiseen, yhteydenpitoon sekä palvelun toteuttamiseen liittyvät tiedot: nimi ja sähköpostiosoite. 
  • Rekisteröityneiden ostohistoria (kuitit). Säilytämme kuitit kirjanpitolain edellyttämällä tavalla ja käytämme tietoja anonyymisti ostokäyttäytymisen profilointiin.
  • Web-sivustollamme käytetään evästeitä sivuston toiminnan optimoimiseksi. 
  • Sähköposti- ja some asiakaspalveluun liittyvät tiedot, joita säilytämme asiakaspalvelun kehittämiseksi.

 

https://pro.booksalon.fi/tietosuojaseloste