Ihon kevätsiivous

10.03.2022
Kevät on valon ja puhdistautumisen aikaa. Monet intoutuvat tekemään kevätsiivouksen ja heittämään nurkista ja kaapeista turhat tavarat pois sekä puhdistamaan pölyt ja talven jäljet kodista. Sama kannattaisi tehdä myös iholle. Kevät on parasta aikaa ihon kevätsiivoukselle, jotta ihon upeus, kirkkaus ja hyvinvointi saadaan esiin talven jäljiltä. Miten saat esille ihosi raikkauden, puhtauden ja upeuden?

Puhdas koti hyväksi iholle


Kodin kevätsiivous tekee hyvää myös ihollesi, sillä pölyinen, tunkkainen ja likainen ympäristö kuormittaa myös ihoa. Pöly houkuttelee esiin myös pölypunkit, jotka voivat aiheuttaa allergisia oireita ja ärsyttää erityisesti ihoa, jonka puolustusmekanismit ovat heikentyneet.

Pölypunkit viihtyvät kosteassa ja lämpimässä ympäristössä, esim. vuodevaatteissa, matoissa, huonekaluissa ja pehmoleluissa. Vuodevaatteiden ja pehmolelujen peseminen viikottain vähintään 60 asteessa auttaa pääsemään eroon pölypunkeista. Huolellinen viikottainen siivous on auttaa. Myös kodin ilmanvaihto ja suodattimet kannattaa tarkistaa ja puhdistaa säännöllisesti.

Raikkautta ja puhtautta iholle DMK-hoidoista


DMK-entsyymiterapiahoidot ovat ainoita hoitoja maailmassa, joissa hyödynnetään

ainutlaatuisten kuljettajaentsyymien vaikutuksia. Entsyymit ovat elävää ainesta, jotka säätelevät terveyttä ja muodostavat yhdessä tiettyjen kehon mineraalien kanssa luonnollisia antioksidantteja ja taistelevat vahingollisia vapaita radikaaleja vastaan.


DMK-entsyymien avulla voidaan poistaa kuollutta proteiinia, myrkkyjä sekä solujätteitä epidermiksesta käänteisen osmoosin avulla. Terapia siis huuhtelee ja puhdistaa ihokudosta. Siinä missä muut hoidot toimivat ihon pinnassa, DMK-entsyymiterapia toimii yhteistyössä ihon kanssa. Hoidossa käytettävät entsyymit vahvistavat ihon rakennetta ja tukevat sen eheyttä. Ne luovat terveellisen ympäristön soluille, jotta ne voivat elää mahdollisiman puhtaassa ja optimaalisessa tilassa mahdollisimman kauan. Entsyymiterapia kuntouttaa myös kasvojen lihaksia ja tekee ihosta kiinteän ja raikkaan.   

Esimerkkejä DMK-entsyymiterapiahoidoista:

ACUTROL

Akneen, rosaceaan, suurentuneisiin ihohuokosiin, juonteisiin ja ryppyihin, arpiin ja venymäjälkiin. Parantaa ihon hyvinvointia, tuhoaa bakteereita ja edistää ihon paranemista.

BIHAKU Saa aikaan iholle upean hehkun, tasaisen värin ja kirkkaan ulkonäön.

HYDRADERMAZE

Edistyksellinen hoito akneen ja tukkeumiin. Saa aikaan pitkäaikaisia tuloksia sekä varmistaa, että ihon tila pysyy hyvänä pitkään.


INSTANT LIFT

Hoito tilanteisiin, joissa halutaan näyttää mahdollisimman upealta! Kiinteyttää, napakoitaa ja kirkastaa ihoa välittömästi. Erinomainen ennen juhlia ja tärkeitä tapahtumia.


MELANOZOME

Iholle, jossa on hyperpigmentaatiota tai epätasainen väri ja sävy. Palauttaa terveen, hehkuvan ulkonäön. Estää ja ennaltaehkäisee melaniinin tuotantoa. Soveltuu niin kasvoille kuin vartalolle.


MUSCLE BANDING

Kasvojen kuntosalitreeni! Kiinteyttää ihoa ja kohottaa profiilia. Optimoi ihon toimintoja, mikä on avaintekijä terveen ja kiinteän ihon saavuttamiseen.


PROZYME ENZYME

Tehokkaasti ihoa kuoriva käsittely. Kuorinnassa käytettävät entsyymit suorastaan "syövät" kuollutta solukkoa ihon pinnasta. Erinomainen tukkeutuneelle, paksuuntuneelle ja samealle iholle.


PH REVISION

Jälleenrakentaa ihon tekstuuria ja korjaa siihen tulleita vaurioita, kuten ryppyjä, pigmentaatiota, velttoutta ja ihon pinnan karheutta.


RHINOVAC

Supistaa suurentuneita huokosia, poistaa talitukkeumia sekä syvällä olevia epäpuhtauksia.


RED VEIN

Hoito useisiin ihon tiloihin, kuten: heikentyneet hiussuonet, rosacea, mustelmat ja aknearvet.